Uitvaart Steenwijk

Voor een uitvaart in Steenwijk kunt u terecht bij uitvaartverzorger Kiers. Uitvaartverzorging Kiers staat voor u klaar op het gebied van uitvaartverzorging in de regio Steenwijk op een deskundige en betrokken manier. Wanneer u een dierbare verliest, brengt dat een heftige periode met zich mee. Een periode van rouwen, maar ook veel regelen. Helaas kunnen wij uw verdriet niet wegnemen, maar wij kunnen u wel bijstaan op het gebied van de uitvaart. Een uitvaartverzorger helpt u bij het nemen van beslissingen, zodat u op een waardige manier afscheid kunt nemen.

Contact met ons opnemen

Kiers: respectvolle uitvaartverzorging in Steenwijk 

Een waardig afscheid begint bij de wensen van u en uw familie. Respect en kwaliteit vinden wij hierbij erg belangrijk. Aan de hand van deze wensen en uw budget organiseren wij samen met u een passende uitvaart. Een mooie herinnering aan uw dierbare. U wordt daarbij ondersteund door uw persoonlijke uitvaartverzorger.

Advies rondom de uitvaart in Steenwijk

Wij begrijpen dat het regelen van een uitvaart veel vragen met zich meebrengt. Daarom adviseren wij u graag over de mogelijkheden, kosten, gedenkmonumenten en -sieraden en urnen. Daarnaast kunnen wij u ook bijstaan bij de keuze van uitvaartmuziek, -kisten en rouwboeketten. Zo helpen wij u bij het regelen van een uitvaart in Steenwijk en omstreken.

Nazorg uitvaartverzorging Steenwijkerland

Behalve tijdens de uitvaartverzorging rondom Steenwijk, kunt u ook na de uitvaart op ons rekenen. Dit is een moeilijke periode waarin ook weer veel dingen geregeld moeten worden. Het inlichten van instanties over het overlijden van uw dierbare bijvoorbeeld. Of het versturen van de dankbetuigingen. Na de uitvaart ontvangt u van ons een map met een overzicht van de praktische zaken die geregeld moeten worden. Uiteraard kunnen wij u ook helpen met nazorg op het gebied van rouwverwerking.

Meer informatie over uitvaart in Steenwijkerland

Wilt u meer weten over de deskundige organisatie van een uitvaart in Steenwijk of andere delen van de gemeente Steenwijkerland? Neem dan gerust contact met ons op. Het informatiekantoor kunt u op werkdagen telefonisch bereiken via 0561 61 77 88. Tussen 9.00 en 16.30 uur staan wij u graag te woord. Wilt u een overlijden melden? Dit kan 24 uur per dag via 0521 38 17 90. Kiers kan u helpen met uitvaartverzorging in de regio Steenwijk, maar ook in de regio Meppel, AssenHeerenveenWolvega.