Uitvaart Wolvega

Een uitvaart in Wolvega regelen? Deskundige uitvaartverzorging in en rondom Wolvega; dat is waar Uitvaartverzorging Kiers voor staat. Wij vinden het belangrijk dat u in alle rust afscheid kunt nemen van uw dierbare. Daarom nemen wij de zorgen met betrekking tot de uitvaart voor u uit handen. Op basis van uw wensen zorgen wij samen met u voor een waardig afscheid van uw dierbare. Een waardevolle herinnering.

Contact met ons opnemen

Een vast aanspreekpunt wat betreft uitvaartverzorging in Wolvega

De uitvaart geeft u ruimte om uw dierbare te gedenken. Toch kan het door verdriet of andere redenen lastig zijn om de juiste beslissingen te nemen. Wij ondersteunen u bij het regelen van de uitvaart, in Wolvega of in een andere plaats. De uitvaart bespreekt u met een vast aanspreekpunt. Uw eigen uitvaartverzorger waarop u kunt terugvallen. Samen zorgen we ervoor dat alles goed geregeld wordt. Op een respectvolle, betrokken en deskundige manier.

 

Uitvaartverzorging Wolvega

Uitvaart Wolvega: maak de juiste keuzes

Bij het regelen van een uitvaart komen een aantal belangrijke keuzes kijken. Allereerst is er de keuze tussen begraven of cremeren. De plaats is ook een belangrijke keuze. Kiest u voor een uitvaart in Wolvega, of is het de wens van uw dierbare om de uitvaart in een andere plaats te laten plaatsvinden? Voor welke plaats u ook kiest, wij zijn altijd in de buurt. Andere keuzes zijn de kist, de muziek en het rouwboeket. Met behulp van onze uitvaartverzorger kunt u deze keuzes laten aansluiten op de levensstijl en wensen van de overledene en de familie. De kosten en de verzekering zijn ook punten waar wij aandacht aan besteden.

Na de uitvaart

Uitvaartverzorging in en rondom Wolvega houdt niet op bij de uitvaart. Ook na het afscheid blijven er nog veel praktische zaken over die geregeld moeten worden. In deze moeilijke tijd zijn wij er ook voor u. Zo ondersteunen wij u bij het regelen van de financiën of het inlichten van instanties met betrekking tot het overlijden. Ook kunnen wij u adviseren over grafmonumenten of asbestemming of het opstellen van dankbetuigingen. Om ervoor te zorgen dat alle taken zo goed mogelijk worden afgehandeld, ontvangt u van ons na de uitvaart een nazorgmap.

 

Uitvaart Wolvega

Meer informatie over uitvaartverzorging in Wolvega

Voor meer informatie over uitvaartverzorging in Wolvega, of in de regio Meppel, Steenwijk, Heerenveen , Wolvega, Hoogeveen, Drenthe , Havelte en Assen, kunt u gerust contact met ons opnemen. Op werkdagen kunt u ons tussen 09.00 en 16.30 uur bereiken via 0521 38 17 90. Voor het melden van een overlijden kunt u 24 uur per dag bellen. Wij staan te allen tijde voor u klaar op het gebied van uitvaartverzorging in Wolvega.

Uitvaart in de regio Weststellingwerf

Wij hebben jarenlange ervaring met het realiseren van de persoonlijke wensen rondom een uitvaart in de regio Weststellingwerf en omstreken. Onze uitvaartverzorging staat graag voor u klaar in o.a. Wolvega, Noordwolde, Steggerda, Oldeholtpade, Boijl, De Blesse, Oosterstreek, Nijeholtpade, Blesdijke, Munnekeburen, Scherpenzeel, De Hoeve, Ter Idzard en Zandhuizen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan graag contact met ons op.

Uitvaart in Wolvega van tevoren regelen?

Bij Uitvaarverzorging Kiers zijn wij er niet alleen voor u wanneer u te maken krijgt met het overlijden van een dierbare. Wij vinden het belangrijk om de wensen voor uw eigen afscheid te bespreken en vast te leggen. Wij vragen geen honorarium voor het voorgesprek en bewaren het dossier in onze kluis. Om uw wensen inzichtelijk te maken, nodigen wij u graag uit voor een voorgesprek. Wij plannen graag een kennismakingsgesprek in om uw uitvaart in Wolvega te bespreken wanneer u dit prettig vindt.