We zullen je verweven 
Jij hoort bij ons bestaan

Uitvaartverzorging Kiers: een persoonlijk een waardig afscheid

Als nabestaande heeft u de vrijheid om een uitvaart een persoonlijk karakter te geven. Door verdriet, onwetendheid of andere factoren lukt dat helaas niet altijd. De uitvaart hoort namelijk een waardevolle herinnering te worden aan een geliefde.

Wij helpen u om zèlf de regie in handen te houden. 

Een afscheidsbijeenkomst precies zoals u dat wilt​

Uitvaartverzorging omvat alle zaken die betrekking hebben tot het organiseren en uitvoeren van het afscheid van uw familielid en/of geliefde. Wij ondersteunen u bij het regelen van deze zaken, zodat u terug kunt kijken op een waardevolle herinnering. Eén van onze uitvaartverzorgers regisseert samen met de familie de uitvaart. Wij combineren op die manier de levensstijl van de overledene en de familiewensen met vakbekwaamheid.

Eén persoon alle aandacht

Bij het plannen van de uitvaart heeft u steeds te maken met dezelfde persoon; een vertrouwd gezicht waar u altijd terecht kunt met vragen. Begripvol en vakbekwaam. Met de hulp van deze uitvaartverzorger heeft u de ruimte om het afscheid optimaal vorm te geven.

Wij helpen u met het maken van de juiste keuzes. Op de achtergrond hebben wij daarin een leidende en ondersteunende rol. U bepaalt de vorm van de uitvaart, wij regelen het voor u. 

Uitvaartverzorging in de regio

Wij staan voor u klaar in de provincies Zuidwest-Drenthe, Noordwest-Overijssel en Zuidoost-Friesland. Ons hoofdkantoor staat in Frederiksoord. Wij werken veelal in de provincie Friesland in de regio Noordwolde, HeerenveenWolvega en wijde omgeving. In Drenthe kunt u onder andere denken aan regio Meppel, Assen, Hoogeveen en wijde omgeving en in Overijssel in regio gemeente Steenwijkerland en wijde omgeving. Uiteraard zijn wij ook in de dorpen en steden hier omheen bekend met alle gebruiken.