Uitvaart Meppel

Een uitvaart in Meppel regelen? Uitvaartverzorging Kiers staat voor u klaar op het gebied van uitvaartverzorging in de regio Meppel. Wij vinden het belangrijk dat u in alle rust afscheid kunt nemen. Daarom nemen wij de zorgen voor de organisatie van de uitvaart voor u uit handen. We bereiden de uitvaart in de omgeving van Meppel stap voor stap voor. Op basis van de familiewensen helpen wij u uiteindelijk bij het nemen van de juiste beslissingen. Zodat u terug kunt kijken op een waardig afscheid voor uw dierbare.

Contact met ons opnemen

Een waardige uitvaart in de buurt van Meppel

Ons streven, de Kiers-manier, is de familiewensen samenvoegen met respect, kwaliteit en stijl. Het kostenaspect van de uitvaart in Meppel verliezen wij niet uit het oog. Persoonlijkheid is voor ons hierbij erg belangrijk. Wat betreft uitvaartverzorging in de buurt van Meppel staan wij daarom 24/7 voor u klaar. Daarbij is de uitvaartverzorger met wie u de uitvaart rondom Meppel bespreekt, uw vaste aanspreekpunt. De uitvaartverzorger betrekt u zoveel als u wilt bij de uitvaart in Meppel. Actieve betrokkenheid werkt volgens onze ervaring troostend, maar indien gewenst kunnen wij uiteraard zoveel mogelijk voor u uit handen nemen.
 

Uitvaart Meppel

 

De mogelijkheden voor uitvaartverzorging in en rondom Meppel

Qua uitvaartverzorging voor de uitvaart rondom Meppel is er veel mogelijk. Wij werken niet volgens standaardprocedures, waardoor wij samen met u een passend afscheid kunnen creëren. Wij kunnen u op veel gebieden hulp bieden, waarbij wij het budget van de uitvaart in Meppel niet uit het oog verliezen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Aangifte doen van overlijden;
  • (hulp bij) de verzorging van de overledene;
  • afscheid nemen;
  • waardig opbaren van de overledene;
  • rouwboeketten;
  • drukwerk;
  • rouwvervoer;
  • het uitkiezen van een kist;
  • de verzekering.

Na de uitvaart

Ook na de uitvaart in Meppel staan wij voor u klaar. In deze moeilijke tijd moet er nog veel geregeld worden en start het proces van rouwverwerking. Wij helpen u daarom na de uitvaart in Meppel een handje bij de afhandeling van praktische zaken en het opstellen van dankbetuigingen. Na de uitvaart ontvangt u van ons een nazorgmap, waarin staat wat er geregeld moet worden. 

 

Uitvaartverzorging Meppel

Meer informatie over een uitvaart in Meppel?

Heeft u vragen over uitvaartverzorging of uitvaart rondom Meppel, of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Dat kan via 0521 38 17 90 of respect@uitvaartverzorgingkiers.nl. Wij staan dag en nacht voor u klaar op het gebied van uitvaartverzorging in de regio Meppel, Steenwijk, Heerenveen , Wolvega, Hoogeveen, Drenthe , Havelte Havelte en Assen!