Uitvaart Drenthe

Het is belangrijk om in alle rust afscheid te kunnen nemen van uw overleden dierbare. Bij de uitvaartverzorging in Drenthe heeft u alle ruimte om samen met uw naasten afscheid te nemen en de overleden persoon te herinneren. Bij de uitvaart in Drenthe staan die kernpunten centraal bij iedere uitvaart. Uitvaartverzorging Kiers zal de organisatie van de uitvaart uit handen nemen. Op die manier heeft u als nabestaande alle ruimte om op een voor u passende manier afscheid te nemen.

Contact met ons opnemen

 

Uitvaart Drenthe

Uw wensen zijn belangrijk

Uitvaartverzorging Kiers zal de gehele organisatie van de uitvaart in Drenthe uit uw handen nemen. Er wordt in overleg met de nabestaanden van het overleden persoon een geschikte uitvaart in Drenthe samengesteld. De gehele uitvaart wordt georganiseerd door Uitvaartverzorging Kiers, maar de wensen van de nabestaanden zijn het belangrijkste kernpunt. Wat wilde de overleden persoon? Worden er wel of geen bloemen gebruikt? Allemaal wensen waar de nabestaanden over zullen kiezen.

Betrokken uitvaartverzorging in Drenthe

Wilt u een deskundige uitvaartverzorger? Dan bent u bij Uitvaartverzorging Kiers aan het juiste adres. Zij hebben het inlevingsvermogen, de aandacht en de zorgzaamheid voor u als nabestaande en voor de uitvaart in Drenthe. Door de hulp van de organisatie wordt de uitvaart in Drenthe een herinnering waaruit u kracht en inspiratie zult halen. Het eerste persoon waarmee u spreekt bij Uitvaartverzorging Kiers blijft uw vaste aanspreekpunt. Het kan door ziekte of vakantie wel eens voorkomen dat er van deze zekerheid wordt afgeweken. Op dat moment krijgt u een nieuw aanspreekpunt die u ook blijft houden.

Uitvaartverzorging in Drenthe

Het maakt niet uit waar in Drenthe u woont. De uitvaartverzorging in Drenthe is altijd dichtbij. Het kantoor ligt centraal in Frederiksoord. Vanuit daar worden de diensten in de wijde omgeving verleend. De uitvaartverzorging in Drenthe stopt niet na de uitvaart. Ook na de uitvaart in Drenthe staat Uitvaartverzorging Kiers voor u klaar. Zo kunt u na de uitvaart terecht voor onder andere hulp bij financiën of het inlichten van instanties over het overlijden van uw dierbare. Daarnaast kunt u ook advies vragen over grafmonumenten of over de dankbetuigingen. U staat er nooit alleen voor.

Uitvaart in Drenthe regelen?

Wilt u een uitvaart in Drenthe regelen? Neem dan contact op met Uitvaartverzorging Kiers. Wilt u uw eigen uitvaart zelf regelen? Ook dan staat de Uitvaartverzorging in Kiers voor u klaar. U kunt uw eigen wensen zelf vaststellen. Er wordt geen honorarium gevraagd en uw wensen worden veilig opgeborgen in een kluis. U kunt ten alle tijde een afspraak maken om uw uitvaart in Drenthe te organiseren.