Mens, 
wat ben je mooi !

Uitvaartverzorging Kiers; uw steun en toeverlaat met inlevingsvermogen

In korte tijd moeten nabestaanden veel beslissingen nemen. Wij beseffen dat als geen ander. Met aandacht en inlevingsvermogen helpen wij u met het organiseren van een waardig afscheid

Kiers; altijd bereikbaar

​Wij helpen u graag. Met antwoord op uw vragen. Met advies. Voor het melden van een overlijden staan wij u 24 uur per dag persoonlijk te woord. Ons kantoor is op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur.

Incidenteel vragen wij u een antwoordapparaat in te spreken; wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. U kunt ons ook bellen als u verzekerd bent bij een andere uitvaartonderneming.

Kiers; zorgt voor overzicht

​Niet alle beslissingen hoeft u meteen te nemen. Wij bekijken welke zaken gelijk geregeld moeten worden en welke nog even kunnen worden uitgesteld. Samen met u bereiden wij stap voor stap het afscheid voor. Op die manier krijgt u de rust en ruimte om de mogelijkheden te overdenken.

Kiers; u bepaalt zelf of u wilt helpen

​Wilt u bij de laatste verzorging helpen met het aankleden van uw dierbare? Wilt u graag de kist dragen? Of vindt u het prettig om zelf aangifte te doen van het overlijden bij de gemeente? Wij betrekken u, zoveel u zelf wilt, bij het afscheidsproces. Onze ervaring is dat een actieve betrokkenheid troostend werkt.

Kiers; voor een persoonlijk afscheid

​Wij werken niet met standaard procedures, omdat wij vinden dat wensen van de overledene en nabestaanden tot hun recht moeten komen. Bij een uitvaart is veel mogelijk. Gelukkig maar, want ieder mens is uniek. Het is belangrijk dat u, ondanks uw verdriet, met een goed gevoel op de uitvaart terug kijkt.

Kiers; waardig en betaalbaar​

​Bij ons staat een waardig afscheid niet gelijk aan een goed gevulde beurs. Niet iedereen heeft hetzelfde budget. Wij kunnen de kosten goed beheersen doordat wij alles voor een passend afscheid zelf in huis hebben: bekwame medewerkers, een rouwdrukkerij, rouwvervoer en een collectie uitvaartkisten. Ook bezitten wij alle toebehoren voor het waardig opbaren van een overledene. Daardoor is het ook mogelijk om de overledene op te baren in het eigen bed.