Uitvaart Assen

Voor een uitvaart in Assen kunt u terecht bij uitvaartverzorger Kiers. Als regionaal gerespecteerd bedrijf verzorgen wij uw uitvaart in Assen op een deskundige en betrokken manier. Uitvaartverzorger Kiers kijkt samen met u naar de mogelijkheden die er zijn rond het organiseren van de uitvaart. Wij helpen u met het maken van de juiste beslissingen. Zo kunt u terugkijken op een waardige uitvaart van uw dierbare in Assen.

Contact met ons opnemen

De Kiers-manier voor een uitvaart in Assen

Uitvaartverzorging Kiers heeft jarenlange ervaring in het organiseren van uitvaarten in de omgeving van Assen. Alle medewerkers zijn gekwalificeerd en goed opgeleid. U krijgt een uitvaartverzorger als vast aanspreekpunt. Met deze uitvaartverzorger neemt u alle mogelijkheden door. Onze dienstverlening in uitvaartverzorging in Assen is daardoor zeer compleet. Zo beschikken wij over eigen rouwauto’s en verzorgen wij het rouwdrukwerk binnen het bedrijf zelf. Op deze manier kunnen wij familiewensen samenvoegen met respect, stijl en kwaliteit zonder daarbij het kostenaspect uit het oog te verliezen.

 

Uitvaartverzorging Assen

Een overlijden in Assen melden

Na het overlijden van uw dierbare kunt u uitvaartverzorging Kiers in kennis stellen. Dit kan door te bellen naar telefoonnummer: 0521 - 38 17 90. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Door enkele vragen te stellen kunnen wij inschatten wat wij op dat moment voor u kunnen betekenen. Op de dag van overlijden zijn er al veel zaken die wij kunnen overnemen. Denk hierbij aan het doen van aangifte van overlijden bij de Burgerlijke Stand en het drukken en verzenden van rouwbrieven voor de uitvaart in Assen.

Belangrijke keuzes bij uitvaartverzorging in Assen

Bij het regelen van een uitvaart in Assen moeten er veel belangrijke keuzes gemaakt worden. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes in deze moeilijke tijd. Kiest u voor begraven of cremeren? En op welke plaats wilt u dat de uitvaart plaatsvindt? Uitvaartverzorging Kiers regelt kunt u inschakelen voor uitvaartverzorging in Assen. Ook kunt u ons inschakelen voor uitvaarten in andere plaatsen. Verder is het belangrijk om te zorgen voor de juiste kist, muziek en het juiste rouwboeket. Bij al deze keuzes is het van belang dat de wensen van de overledene ook worden meegenomen. Tot slot besteden wij aandacht aan de kosten en verzekering van uitvaartverzorging in Assen.

 

Uitvaartverzorging Assen

Kosten uitvaart in Assen

Uitvaartverzorging Kiers houdt altijd rekening met het budget zonder uw wensen uit het oog te verliezen. Benieuwd wat een uitvaart in Assen kost? Als we gemiddeld als normaal beschouwen, kost een gemiddelde uitvaart bij ons tussen de €4.000,- en €6.500,- euro. De opbouw van onze uitvaart kosten kunt u hier vinden. Wij kunnen u verder adviseren over de rol van verzekeringsmaatschappijen. Dit kan resulteren in lagere kosten van de uitvaart in Assen.

Vertrouwd adres voor persoonlijk afscheid

Wij staan garant voor een deskundige organisatie van de uitvaart nabij Assen. Met inlevingsvermogen en aandacht geven wij vorm aan uw persoonlijke wensen. Met onze hulp wordt de uitvaart een herinnering waar u kracht en inspiratie uit kunt halen. Uitvaartverzorging Kiers is een vertrouwd adres voor uw uitvaart in Assen.

Praktische zaken na de uitvaart

Ook na een uitvaart in Assen staan wij voor u klaar. Wij begrijpen goed dat u in deze moeilijke periode liever niet bezig bent met het regelen van belangrijke zaken. Toch willen wij u in deze fase graag helpen. Zo ontvangt u van ons een map met allerlei praktische zaken die nog geregeld moeten worden. Hierbij kunt u denken aan het versturen van dankbetuigingen en het inlichten van instanties.

 

Begrafenis Assen

Meer informatie over uitvaartverzorging in Assen

Wilt u meer informatie over uitvaartverzorging in Assen? Of bent u bijvoorbeeld op zoek naar uitvaartzorg in de regio Meppel, Steenwijk, Heerenveen , Wolvega, Hoogeveen, Drenthe , Havelte Havelte en Assen? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u een overlijden melden? Dan kunt u ons 24 uur per dag bellen. Wij vinden het belangrijk om snel voor u klaar te staan in deze moeilijke tijd. Uitvaartverzorging Kiers biedt u uitvaartverzorging in Assen met veel respect.