Knuffels zijn uitgevonden
om mensen te laten weten
dat je van ze houdt
zonder ook maar iets
te hoeven zeggen.

Rouwhuis Villa Wolvega

Rouwhuis Villa Wolvega

Villa Wolvega is een kleinschalige en vooral huiselijke omgeving om de dagen tussen overlijden en de uitvaart op een persoonlijke manier vorm te geven. Wie in een persoonlijke sfeer afscheid wil nemen van een dierbaar persoon, maar deze niet thuis kan opbaren, kan er terecht.

Wij vinden het fijn om een sfeervolle plek te bieden om gewoon te ‘zijn’.  Families ervaren het geheel als een warm welkom, waar veel kan en mogelijk is.

Het rouwhuis heeft drie rouwkamers, een ontmoetingszaal en een huiskamer waar nabestaanden kunnen verblijven gedurende de dagen tussen overlijden en de uitvaart, waar men op eigen initiatief bezoek kan ontvangen, koffie kan serveren of een maaltijd kan laten bezorgen. Middels een eigen sleutel is het gebouw 24 uur per dag toegankelijk.Voor iedereen

Iedereen kan van Villa Wolvega gebruik maken, ongeacht welke uitvaartverzorger je in de arm neemt. Voor nadere informatie kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen via telefoon of mail. Wij verwijzen graag naar de foto-impressie.